Restaurant Cordus

Va invitam la Restaurant Cordus sa serviti cele mai delicioase preparate din bucataria romaneasca bucovineana. O locatie de vis perfecta pentru petrecerea timpului liber, pentru mic dejun, pranz, cina, masa organizata, evenimente private si corporate. Noi va asteptam sa va incantam cu cele mai bune si gustoase produse bucovinene „Ca la mama acasa”.

 Zilnic,  va asteptam cu o diversitate de preparate savuroase, cu un meniu diferit, calitativ si proaspat pe toate gusturile, fie ca este meniu de post, mancaruri vegetariene, retete traditionale, pizza sau deserturi delicioase.

Spalatoria Cordus

Spalatoria “Cordus” Suceava ofera servicii profesionale de curatare auto interior, exterior, degreasare, ceruire si polish. Firma noastra foloseste produse originale ce nu afecteaza vopseaua masinii.

Oferim clientiilor nostri servicii de calitate superioara acordand maxima atentie detaliilor pentru ca rezultatul final sa fie impecabil.
Spalatorie profesionala pentru covoare si mochete.
Serviciile noastre de spalare elimina petele, murdaria, mirosurile neplacute, bacteriile si diferiti alergeni, in timp ce revitalizeaza culorile tesaturilor.

Adresa: Strada: Victoriei, nr 209 A, cartier Obcini – Suceava (Vis A Vis de Galeriia Mall ).
Mobil: 0747 / 665.709
Mobil:  0754 / 228.048
Email: restaurantcordus@yahoo.ro
Web: www.restaurantcordus.ro

Intoarce-te la prima pagina

Du-te in sus